عجبتني جدا الرعب الكوميدي تحفة قاعدة خايفة و في النفس الوقت بضحك
خلصتها في يوم حاجة في الخفيف منه كده بس جوعتني بصراحة 😂😂
عجبني كمان انها لغة عربية و الحوار بالعامية
ان شاءالله هكمل باقي السلسلة❤️❤️❤️
ماذا كان رأي القرّاء برواية بدرية وأم حنان والجملة : سلسلة بدرية وأم حنان 1؟ اقرأ مراجعات الرواية أو أضف مراجعتك الخاصة.
عجبتني جدا الرعب الكوميدي تحفة قاعدة خايفة و في النفس الوقت بضحك
خلصتها في يوم حاجة في الخفيف منه كده بس جوعتني بصراحة 😂😂
عجبني كمان انها لغة عربية و الحوار بالعامية
ان شاءالله هكمل باقي السلسلة❤️❤️❤️
لم استطع أن أكمل عشر صفحات، ضعف اللغة المستخدمة يصيبني بالغثيان! لا هي فصيحة ولا هي عامية! وأحياناً أجد المنصوب مرفوعا، مما يضطرني لإعادة قراءة الكلمة مرتين لأعرف ماذا تقصد الكاتبة!
فكرتها جميلة، خفيفة ومسلية وتفك أى بلوك.. ضحك بس، الكاتبات دمهم خفيف .. الشخصيتين مكتوبين حلو جدا، مش عاوزة الحلقات دى تخلص أبدا ، حبيتهم قوووى ♥️♥️♥️
رواية خفيفة لطيفة من ناحية السرد صعب انك توقف قرأتها
عميقة بكثرة المواقف والأحداث والتفاصيل لدرجة كأنك بتشوفها بعينك
كوميدية نفسية برعب خفيف
العدد ده هيخليني أكمل السلسلة، كله بيقول رعب كوميدي بس أنا مشفتش رعب خالص مع إني بخاف من خيالي، بس بجد جرعة الكوميديا لذيذة أوي ومش مصطنعة خالص♥️
كتاب خفيف الظل صحبني في رحلة ممتعة عبر صفحاته
لم أرد للرحلة أن تنتهي.. أتمنى قراءة المزيد من الأجزاء
تحية للكاتبتين على هذا الكتاب الرائع
سلسلة فكرتها جديدة علي، كوميدية بلا مبالغة ولا استعباط، وسلسة القراءة جداً ولا تخلو من رعب حقيقي غير مقحم، قراءة ممتعة فعلاً.
جميلة جدا، دمها خفيف ولغتها غنية، الحبكة جميلة وضحك طالع بسلاسة، أفضل أوقاتي مع بدرية وأم حنان … مميزة وممتعة
الرواية تحفة جدا ومضحكة والله غيرتلي المزاج كله
تسلم ايدك على الابداع
رح أكمل قراءة بقية السلسلة
ابتسمت في بعض المقاطع بالفعل ... لكنها ليست على هذا القدر من الضجة والشهرة التي حازتهما....!
الاجزء الاول التاني روعه وحبيت بدريه وام حنان جدا بس الجزء التالت ممل ومش شيق زي الجزئين
برسوبنخضابتحخنا
١حبحتا