الفريسة > مراجعات رواية الفريسة > مراجعة Ahmed Halawa

الفريسة

تحذير يوجد حرق للأحداث

انا كنت متحمس للعمل ده عشان دي تاني تجربة مع الكاتب بعد رواية مقتل يسرا سليمان

لكن للاسف انا خاب ظني في العمل في كذا نقطة

- طريقة كتابة اللغة العامية في حديث الابطال كان ممكن تكون احسن من كده .

- شخصيات ضباط الشرطة في العمل كلها جات ضعيفة و من غير ما يكون ليهم شخصية بارزة و احس انهم شغالين علي تحقيق في جريمة قتل .

- نيجي بقي لجواز روفيدة من ايمن المفروض انهم ضحكوا علي ايمن و انه قاله انها كانت مجوزه و اطلقت ثم بنعرف موضوع انها جاسمين بنتها طب بالنسبة لعلامه جرح الولاده القيصرية اللي هيبقي دليل انها ولدت قبل كده !!

- في مشهد كده عمرو بيقرر انه يدافع عن طفل مشرد و بيسرق المحل اللي صاحبه ضربه و راح فتح المحل و سرقه محتويات المحل طب بالنسبة للكاميرات !

-طب عمرو عنده من و هو صغير مشكله في شكل الاذن طب اما بقي معاه فلوس ماكنش ممكن يعمل عمليه تجميل فيها !!

- في اخر الروايه اما بنفهم الاحداث و الخيوط كلها بتتلم مع بعض انا للاسف تهت و فقدت الاحساس بالوقت و حسيت اني في مده كبيرة بين تزوير موت ناديه و بين انها عايشه فعلا و راحت ل عمرو يلحقها .

- في مشهد ناديه بتتصل بصاحبتها و تعرفها خبر زواجها من ايمن ثم تتطلع علي علاقة باخوها و بتحاول تتصل بيه ثم اختفاء كامل للاخ و الصديقه يبقي كان ايه لزوم المشهد ده اصلا !؟

- النهاية و حل الجريمة بالطريقة دي شايف انه غير موفق كان ممكن نوصل لنفس النتيجة بطريقة مختلفة شوية .