هي الشجرة التي تحبس مشاعرها اليابسة، غضبها، اعتراضها، صدقها، شجاعتها، حياتها!
العشاء على مائدة فهمي
"من قاع عينيه انبثقت نظرة غامضة رافقها بعد دقائق صوت مدام روشان الهازئ وهي ترمق المائدة المكونة من لحم يابس مقدد وبعض الفواكه، مما يناسب حمية صحية لا تناسب جسدها السمين. عيناها المستديرة الواسعة التي تشبه عيون الجرجونات منحته نظرة غاضبة جوار ضحكة رقيعة، بينما تناثرت همهمات الضيوف حولها: - ما هذا يا سيد سليم، ما سبب تلك الدعوة؟ داعب سليم مسند مقعده بطرف سبابته بحركة دائرية كانت تمنحه السطوة، بينما بقيت عيناه لدقيقة كاملة مثبّتة على محجري روشان الواسعين قبل أن يقول بهدوء وهو يبدأ في تناول طعامه:.."التصنيف
- [ردمك 13] 978-977-9604-04-6
- دار تشكيل للنشر والتوزيع
اقتباسات من رواية العشاء على مائدة فهمي
مشاركة من Aya-Shimaa-Sonds
Fatma Elshamaa
خلصت قراءة الرواية ما قدرتش أنام الا لما أخلصها ❤️
هتكلم بصراحة في البداية قبل ما اقرأ ما كنتش متحمسة قوي لأن اللون ده مش لوني المفضل وكنت قلقانة احسن يكون السرد الفلسفي طاغي على الرواية وانا مش بميل للون ده
ولكن اتفاجئت أن الرواية شيقة جدا وجذبتني لدرجة اني ما قدرتش اسيبها وان حتى الجزء الفلسفي فيها مش اوفر ولا مش مفهوم بالعكس استمتعت بيه
تسلم ايدك يا مروة على الليلة الممتعة اللي قضتها مع الرواية ❤️
بس انا كده صاحية متأخر ومصدعه 😂 مين اللي هيجهز الغدا 🤔
ايه رأيك نخلي استاذ فهمي يعزمنا عنده على العشاء 🙈🤭
Enas Elmohr
روايه اكثر من رائعه كالعاده تبهرنا مروه جمال وتجعلنا نتوه في جنبات النفس البشريه بتباين مشاعرها وصفاتها وقدرتها على نصرة الشر او الخير بداخلها
مريم راجية الفردوس
الرواية مزاج ابدعت فيها مروة جمال تخليك تمسكها متتركهاش حتى تخلصها حبيييت والسرد رهيب 💙💙💙