#Currently_reading
#أول_قراءات_معرض_الكتاب
#صرخة_الرجل_الذي_تلاشي
📌 '' نظرْت إلي المِرآة وشعرت بالفَزَع، أنا أتلاشى تدريجياً 😨، تتطايَر خلايَا وجهِي كالرّماد في ليلةٍ عاصفةٍ🌪️، أخشي أنّه بمرور الوقْت لن يُمكنني التّعرف علي نفسِي حينما أنظُر إلي انعكاسي! الوجوه مِن حولِي متشابهة والأصوات مُتشابِكة، أري أشباحاً تركُض في الظلام 👻،همساتهم تؤذي أُذُناي للغاية! فقدت إحساسي بمرور الوقت، الدقائق كالساعَات، والساعات كالأيام، والأيام كالأعوام، إلي أين سيمْضي بس واقع الحال؟ هل سأتلاشَي حتي لا يبقي منّي شيءٌ؟ 😶🌫️''
#Ree #quotes
#أول_قراءات_معرض_الكتاب #ريفيو
اسم الرواية :صرخة الرجل الذي تلاشي:
عددالصفحات: 339 صفحة ورقي
نوع الروايه: اثاره/اجتماعي /رعب نفسي
التقييم: 🌟🌟🌟🌟
🌴نبذه عن موضوع الروايه:
بطل القصه ( آدم) روتيني في حياة روتينيه الا أن يكتشف خيانة زوجته (رانيا )ليقرر تركها وترك شغله ويبدأ باكتشاف ما همّشه كل هذه السنوات وهو لغز اختفاء أبيه ( أيوب)في دولة نيبال؛ وهناك نعيش مغامره وخيوط ودلائل حتي نصل لنهاية غير متوقعة.
🌴تقييمي الشخصي المتواضع:
في البداية خط الروايه كان صغير عن المعتاد وعدد الصفح مش قليل برده، وقلت لو مملة كدا مش هكملها لانها هتاخد وقت كبير…. لقيت نفسي ف اول قاعده خلصت نصها 🙈🙈
ودا دليل علي تشويق الكاتب ف انه يجذب القارئ من الاول لآخر صفحه بنفس اللهفه لمعرفة ما التالي؟
🌴الكاتب كان بارع في الحبكة واحداث غير متوقعة من أول عنوان الروايه الي عاوزه اعرف مين الرجل الذي تلاشي؟ أبيه أم العيون الحمراء التي تلاحقه في كوابيسه؟
🌴عجبني جداً مغامرة نيبال والكلام عن البلد والاجواء دي لذيذه جدا خصوصاً مع (راچا)
🌴النهايه متوقعتهاش خالص بجد لان الجوانب الانسانيه والنفسيه اللي تم سردها بدقة ملهاش علاقة بنوع تلت اربع الكتاب من اوله، بس صِعب عليا (آدم) جداً ومجتش ف بالي يقتل رانيا ، حتي خوفت علي مامته(ساره) لما تعرف الخبر.
🌴overall الكتاب كان لطيف جداً جداً وارشح بقراءته لاي حد بيحب التشويق (يقراه ورقي افضل) بس برده موجود علي أبجد كمان.
🌴اقتباس جديد من الروايه:
📌 شعَر بأنّه يسير في الظلمات وحده دون رفيق او صوت يرشده، كيف الخلاص إنْ كانت روح المرء هي عذابه السرمدي؟ وأين المفر اذا كان الانسان حبيس عقله؟
#Ree