جالفنيزم > مراجعات رواية جالفنيزم > مراجعة Reham Ameen

‎عدد الصفحات: ٢١٥

‎الغلاف:خطير ومختلف ومتعوب عليه فعلا 💯

‎التقييم: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

‎اقتباس من الروايه:

‎📌•• ومَن يعْلم ما قد يحدث في الغد! فلربما أتمكن يوماً من الحصول لكِ علي جسد جديد لم يصبه الوهن بعد، ولكن فتأتي بخُطي فتيّة لتجاوريني في صحبة أبدية لا موت بعدها، فقد نلت نصيبك من موتتك الأولي، وهنا ستكون جنتك في البيت الذي أصبح موحشاً بدونك، وفي القريب سوف أعود لأستكمل خُطاي، فكما حدثني عمي في السابق .. إن العِلم لا يعرف للمستحيل من طريق.•• ( صعبان عليا اوي ☹️)

‎تقييمي:

‎⚡️فكرة اختيار الإسم كمصطلح يوضح معني ومقصدهُ

‎في الرواية دي حاجه تتحسب للكاتب فعلا 👏🏻

‎⚡️عجبني جو الرواية وخصوصاً اني من محبين العصور القديمه وأثناء مدة قراءتي للرواية كنت بتفرج علي مسلسل Gyeongsong Creature فالموود كان لايق جدا ببعض من حيث الزمن والتجارب وكدا ف حقيقي استمتعت جدا مشكلة الروايه انها خلصت 😂

‎ ⚡️الأسلوب والسرد بسيط ورائع أوي في نفس الوقت علي الرغم من اللغة الفصحى بس كانت بعيده عن اي تعقيد ممكن يشتت القارئ 👏🏻

‎⚡️مذكرات مجهول عجبتني وحيرتني بنفس حيرة الي بيكتبها لو أنا مكانه هشتغل واسمع الكلام ولا ضميري هيفضل مأنبني طول عمري!

‎⚡️الرسومات التصويرية الموجوده ليها دور كبير فعلا في انغماسك في الاحداث و ان القارئ يفهم اكترعن طبيعة المشاهد اختيار موفق جدًا جدًا من الكاتب👏🏻

‎⚡️(ماذا لو) :

‎(لو مقريتش الروايه متكملش عشان في حرق شويه للأحداث)

‎-أنا كقارئ كان نفسي جداً الطفل الغرقان يبان عليه اي بوادر حياة قبل ما يموت😔

‎-أنا كقارئ كنت عاوزه نهاية غير دي ..نضيف ناس يبقو حول البطل تانيين مثلا ..حد يدخل حياته يصبره( زي أوفيليا مثلا لو مكانتش من الطائفه اياها وكانت واحده عاديه ) ..انما كدا هيفضل صعبان عليا 😔

‎وطبعاً رواية ارشحها لكم بكل ثقة 🫶🏻🫶🏻

‎⚡️وفي النهاية شابوووه أ/هيثم موسى علي التحفه الفنيه دي وفي انتظار المزيد من الابداع 👏🏻

#Ree