تخيل كدا يقع في طريقك ٥ جرايم ق*ت*ل وتكون انت الشاهد الاول ومكتشفهم لمجرد انك اشتريت خط جديد كان بتاع حد تاني قبلك! .
بتبدا معانا الحكاية ب "لينا مسعود" هي قارءة جيدة وصاحبة مكتبة لبيع واستعارة الكتب ولكن في نفس الوقت هي كاتبة ممتازة في ادب الجريمة ولكنها بتكتب تحت اسم مستعار " مريم الصاوي" ومحدش يعرف الحقيقة دي غير طليقها يوسف ، بعد مابتشتري لينا الخط الجديد بتبدأ تستقبل عليه مكالمات كتير جداً بتسأل عن صاحب الشريحة الاصلي ولكن في مرة بتستقبل رسالة من واحدة بتستنجد بصاحب الخط الاصلي "فراس" وان في حد ماشي وراها وعايز يقتلها
وبالفعل بتكون دي اول جريمة ق*ت*ل تحصل وتشهد عليها وتكتشفها لينا .. وبتتوالي الاحداث وجرايم كتير بتحصل بعدها وكلهم ليهم عامل مشترك واحد ف ياتري ايه العامل دا ؟!
ومين المُجرم الحقيقي ورا كل اللي بيحصل دا ؟
رأي الشخصي: الرواية جميلة جداً الفكرة جيدة والحبكة ممتازة وترابط الاحداث والحالة اللي كنت عيشاها مع الرواية كانت خطيرة ، كنت عايشة مع الاحداث لدرجة اني عمالة افكر معاهم واستنتج مين القاتل مش مجرد رواية بقرأها ؛ الاسلوب جميل جداً وسلس ومش ممل اطلاقاً مع العلم ان الشخصيات في البداية كانت كثيرة ولكنها متلغبطش ومتوهش .. فعلا تستحق القراءة ♥️✨