لاشين الزوجة أول من يعلم العدد 12 (عدد معرض القاهرة2024)
و قبل ما اتكلم عن العدد لازم اشكر شيرين هانم هنائي علي انها بتسمع و بتستجيب لرأي القارئ ، كانت مفاجاة و انا بقرا العدد علي أبجد اضافة مقدمة ثانية بتعمل تذكير و انعاش للذاكرة عن الشخصيات.
السلسلة يمكن مش بالشكل اللي كنت احبه لكن فكرة ان راي االقارئ مهم عندك يا استاذة يخلينا نستمر في اننا نقول راينا
العدد ده عدد صغير مكير بعد عدد رحلة الاردن ، ولازم اعترف ان الاستاذة شيرين قدرت تضحك علينا في العدد ده ومش هفسر اكتر من كده عشان اللي لسه هيقرا العدد
و الصراحة كان نفسي يكون اللي حصل ده له سبب غير السبب الحقيقي اللي طلع وراه
و عندي بقي شويه ملاحظات
اولا : اللي حصل و اتعرضت له سهير و رانيا مش منطقي ان حد يغامر بكل المصاريف دي و هو مش ضامن انه هياخد الموافقة علي العرض.
ثانيا : نقد رجاء لسهير و انها بقيت مطلقة شايفه مش مكانه .
ثالثا : خلينا متفقين ان السلسة قائمة علي الغموض و الماورائيات و بطلنا العزيز ادم لاشين لازم يكون موجود بشكل فعال في الاحداث مش راوي فقط ولا يظهر في مشهد .
رابعا : الجزء الاجتماعي مطلوب للتفاعل مع الشخصيات لكن زاد جدا و انا اصلا ما كنتش حابب فكره غيرة اسامه الزياده .
خامسا : انا عاوز في كل عدد تكون مغامره فيها ابطال السلسلة مجتمعين لان حتي اما مهاب ظهر في العدد ده ظهر في الاخر خالص .
سادسا : عرفت ان العدد ال 13 تقريبا نفس المود و قرات ردك يا استاذة ان العدد ال 14 السلسلة هترجع للخط القديم فاتمني نرجع بقي بمغامره بمستوي مغامره الضحاك او كاهنة الاوراس .
سابعا : بفكرك يا استاذه اننا لينا لسه عندك مغامره امريكا دي اللي لسه عاوزين نعرف تفاصيلها عشان نكون قفلنا الفصل بين البرنامج و بين السلسلة.
تقيبمي للعدد 4/5