رواية مشوقة جدا للحد اللي يخليك مش عاوز تسيبها من ايدك غير لما تخلص وهحاول أوضح الريفيو بتاعي بالتفصيل قليلا
بالنسبة للنقط اللي عجبتني فيها
الطلاق في المسيحية :
من زمان وأنا شايفها نقطة شائكة وساعات بتحمل الظلم لشخص ما احييك علي جرأتك انك اتكلمت عنها.
المعلومات الدينية :
أعتقد إنك قرأت كثيرا عشان تجمع حصيلة المعلومات الدينية عن الدين الإسلامي فكنت موفق
في المعلومات.
أفكارنا عن الدين المسيحي :
فعلا وأحنا صغار كنا بنتناول يعض المعلومات المغلوطة
عن الدين المسيحي، انت وضحت كل المعلومات دي
بصورة ساخرة جميلة أعجبتني.
هنا وهناك :
طوال قرأتي للرواية كنت بحاول أجد الرابط ما بينهم لحد ما وجدته في أخر صفحتين، فكان شيء محفز للتفكير.
الأحداث التاريخية :
عجبني جدا انك ذكرت كتير من الأحداث التاريخية وربطت البرامج التلفزيونية القديمة بما يتناسب مع وقت الاحداث، وكان أختيار موفق
نهاية كل فصل :
عجبني جدا نهاية كل فصل،مشوقة لدرجة انها بتخليني مش عاوز اسيب الرواية غير لما أخلصها.
اسم الراوية :
معرفتش سبب تسمية الرواية بالقذيفة الا في النهاية طوال القراءة كنت مستغرب من أختيار الاسم.
النقاط اللي مختلف فيها معاك شوية
احداث ٢٠١٣ :
لا استطيع الاعترض علي كل احداث ٢٠١٣ اللي ذكرتها وايضا لا استطيع تأيدها كلها، وأعتقد الاختلاف في التفكير السياسي لا يمكن مناقشته.
الجزء التاني :
مكنتش أفضل انه يبقي في جزء تاني وانتظره بحب اخلص الرواية في ساعتها وخلاص.🤣🤣
اسم الولد :
ده مجرد سؤال ليه مذكرتش اسم الولد ؟
طول الرواية :
أعتقد في الزمن ده الشباب مش بتحب تقرأ رواية طويلة نسبيا بيحبوا الحاجات اللي بتكون سريعة، مع العلم الرواية صعب انك تختصر فيها، كل الأحداث مهمة.
ف رأي بصدق وبدون مجاملة :
انت فعلا موهوب في الكتابة يا روماني اتمني انك تكمل دايما، اسلوبك ممتع وجميل ومشوق وثقافتك واضحة في الكتابة ،ربنا يوفقك وتوصل للنجاح اللي تستحقه.