جريمة ال 6 أحجيات > مراجعات رواية جريمة ال 6 أحجيات

مراجعات رواية جريمة ال 6 أحجيات

ماذا كان رأي القرّاء برواية جريمة ال 6 أحجيات؟ اقرأ مراجعات الرواية أو أضف مراجعتك الخاصة.

جريمة ال 6 أحجيات - آمان السيد

جريمة ال 6 أحجيات

الرواية تحفة فنية بجد حقيقي ومُبهرة خصوصًا للناس اللي بتحب تقرأ عن الجريمة هتكون تجربة مميزة وجميلة جدًا

مش عارفه اوصف مدى سعادتي وفخري بـ آمان بجد، أسلوبها تحفة شدّني من البداية كل مدى كنت بحس إنها بتثبت قد إيه هي كاتبة موهوبة بجد مع كل صفحة كنت بتصدم بجد، كانت تجربة ممتعة جدًا ولذيذة سعيدة جدًا لأني قرأتها ومستنية بكل شغف وحب الرواية الجاية ومتأكده إن آمان هتكون حاجه كبيرة اوي وبجد مش عارفه أعبر عن اللي جوايا ولا أقول بس أكيد هي مش محتاجه حد يوصف مدى براعتها يعني ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

❤️❤️❤️❤️

الرواية تحفة بجد ويعتبر متكاملة بتشد من أول سطر لآخر لحظة انا مبهورة من السرد للحبكة لتسلسل الأحداث لدقة اللغة للاسلوب الممتع بدون ملل كنت حاسه كأن عايشه جوا الاحداث مش مجرد بقرأها بس تجربة لذيذة وممتعه ومميزة لأي حد بيحب الجريمة وحقيقي مستنيه الرواية الجديده علشان متاكده ان آمان هتبدع كعادتها وانا فخورة موت بيها بجد ومتاكده انها هتوصل للمكان اللي تستحقه في يوم وتبقي اجمد كاتبة وسينارسيت في الوطن العربي عموما مش مصر بس وهي كدا كدا فوق التقييم والله

This work is a masterpiece, to say the least, and this is because of its wonderful writing style other than the shocking ending that I have not recovered from so far, a distinguished and unique writer and looking forward to her upcoming works 💗💗💗💗💗💗

الرواية قوية واللغة ما شاء الله قوية، متعودين ديمًا من الكاتبة آمان على اسلوبها المنفرد واللي كل مرة بتتفوق على نفسها، من أحمل روايات الجرائم الي ممكن الواحد يقرأها.. بس الرواية مش سهلة وثغراتها كتير، لازم تمعن النظر وتكون مركز.

الرواية جميلة جدًا بجد، ومكتوبة بأسلوب ممتع ومش هتحس بأي ملل، هتقعد تفكر في كل الجرايم ومخك هيقف ومش هتعرف تتوقع النهاية، اي حد بيقرأ أدب جريمة هتعجبه جدًا وهيخلصها بسرعة

رواية مميزة تدخلك إلى عالم الجريمة بشكل مختلف، لا يمكنك توقع مَن القاتل حتى آخر لحظة بها، تتزايد الأسئلة داخل عقلك حتى النهاية.

لغة عربية جيدة وألفاظ سلسة غير معقدة.

الكتاب ده فعلاً تحفة فنية بكل معنى الكلمة. أسلوب الكاتبة عبقري، والتشويق فيه مش طبيعي!.

الرواية فكرتها جميله ولذلك أكملتها .. لكن للاسف اللغة وخاصة في النصف الاول من الرواية ركيكة جدا بشكل مزعج.