#بلورة_الأمنيات_مع_نهى_عودة
#مسابقة_عن_العشق_والسفر_٣
يمكن كل الدايرة القريبة مني عارفين قد ايه انا بعشق حاجة اسمها كتب عن العشق والسفر، بدوب الحقيقة في طريقة مزج أستاذة نهى بين المعلومات التاريخية وتجربتها الخاصة في البلد وكلامها عن اسرتها اللي كله دفء.. التوليفة جميلة جدا خصوصا اني بحب التاريخ والسفر واللحظات الدافية😂❤️
في الكتاب كان في امنيتين حسيتهم بيلمسوني شخصيا، أول واحدة هي الاقتراب من عالم ام كلثوم، انا شخص لما بيحب شخصية تاريخية أو خيالية حتى بيبقى نفسي اوي أقرب من عالمها، لدرجة أن لو حبيت الشخصية اوي ممكن تتخيل عالم كامل انا فيه مع الشخصية دي.. اول مرة احس ان حد غيري عنده نفس الأمنية دي👈👉❤️❤️
الأمنية التانية هي اني أزور باريس، مش لازم مع حبيبي😂😂 من وانا صغيرة كان نفسي اوي أزور باريس، برج ايفل تحديدا، وزنيت على بابا كتير عشان نروح، كنا وقتها في فيينا يعني بالعربية ولا بالقطر نقدر نروح، بس أصحابه في الشغل قالوا له انها مش حلوة زي ما باينه وفيها حرامية كتير وخطر.. فعوضني عنها بسفرية لبراتيسلافا وبودابست، بس فضل حلم اني أزور برج ايفل لحد ما كبرت والحلم وسع بقيت عايزة الف العالم كله😂❤️❤️
امنيات طويلة حبتين بس لما قريت الامنيتين دول حبيت اشاركم قصصها، وكل الحب لنهى عودة ولعن العشق والسفر🫶🫶🫶