أخذت الرواية مجهود كبير من الإعداد ، حيث أن كل الأحداث التاريخية الموجودة بها حقيقية تماما ، كأنك صرت جزء من الحضارة اليونانية القديمة .. حيث كان الصراع فى بداية قمته بين اسبرطة وأثينا .
المحاربون - سلسلة روايات العصور 1
بين أوراق التاريخ الغامضة الزاخرة بالأحداث المثيرة.. وبين كل تلك العصور الغابرة السحيقة.. وجد أحمد وعارف وفادية أنفسهم فجأة هناك.. وسط ضياع سرمدي.. لا نهائي.. يقاتلون من أجل البقاء.. والحلم بالعودة لواقعهم يومًا. أسبرطة.. أثينا.. بركليز.. إسبازيا وتفاصيل أخرى لا تعرفها إلا الميثولوجيا اليونانية. إنها أولى رحلاتهم الطويلة.. عبر الزمن..التصنيف
- نشر سنة 2023
- [ردمك 13] 6222052105890
- شركة سلاح التلميذ للطباعة والنشر
تحميل الكتاباقتباسات من رواية المحاربون - سلسلة روايات العصور 1
مشاركة من سيد زهران
Menna Sabry
المحاربون 💪🏻.. العدد الأول من سلسلة ( العصور ) للكاتب الدكتور Dr-Sayed Zahran 🌹🌹
بداية مبشرة 👏🏻👏🏻 استمتعت جدا جدا بالاحداث.. والعدد بتدور أحداثه ف اثينا في حقبة زمنية ما 😎 ( انا شخصيا بحب اي حاجة متعلقة بالتاريخ والحضارة خاصة اليونانية والرومانية ❤️ ) .. وفيه عرض رائع لمعلومات وشخصيات تاريخية ، وانا بفضّل جدا المعلومات اللي بتتعرض وسط الاحداث وفي الهوامش لان الكاتب بيفرد للقاريء المساحة اللي تخليه يستمتع بالرواية ويستفيد معلومة ممكن تكون جديدة عليه ، وبالتالي فهو بيقدم وجبة دسمة لينا ، مش مجرد عمل بدون هدف
الفترة اللي بتدور فيها الاحداث قرأت عنها قبل كدا اثناء دراستي بس مش كتير ، وبعد الرواية أكيد هدور على أحداث الفترة دي واقراها كويس.. وطبعا مستنية العدد اللي بعده علشان أعرف احمد وعارف وفادية راحوا فين 👀 وهيعملوا إيه وإيه شكل المغامرة الجديدة.
كنت حابة نشوف دكتور هاشم هيتصرف إزاي بعد انتقال الابطال التلاتة ف آلة الزمن وهيحاول يروح وراهم او لا او هيحاول يرجعهم او يساعدهم 👀
هيتصرف ازاي 😁 كان شاغل تفكيري جدا ❤️
وبعد النهاية المشوقة للعدد انشغل بالي اكتر 😀 هو إحنا هنستنى كتير للعدد الجاي ؟ 👀👀
( طبعا وبكل أسف انتظرنا العدد القادم كتير وكتير جدا 🤦🏻♀️ أتمنى من ربنا للعدد يشوف النور قريب 😍❤️ )
دي مش أول حاجة اقراها للكاتب الموهوب دكتور سيد.. قرأت من قبلها سلسلة الطارق واللي قدر الكاتب من خلالها يحجز مكانة لنفسه بين القراء ، ويثبت موهبته وجدارته واستحقاقه إنه يكون جزء من فريق المؤسسة ❤️
بالتوفيق لكل كتابنا والأقلام المحترمة الموهوبة اللي بتكمل مسيرة العظماء اللي سبقوهم ❤️❤️❤️
سيد زهران
اتمنى لكم قراءة ممتعة مع هذا العدد الإفتتاحي من سلسلة روايات العصور . هذه المرة يتم تناول فكرة آلة الزمن بطريقة علمية بحتة ، بعيد عن الفانتازيا . وكل الأحداث التاريخية الموجودة حقيقية تماما .❤️
Allaa Nady
مرحبا بك في عالم الخيال حيث كل شيء ممكن ولا وجود للمستحيل..
رواية شيقة وممتعة تأخذنا في رحلة عبر الزمن ليجد أبطال الرواية أنفسهم في زمن غير زمنهم.. زمن محاربي أسبرطة وأثينا..
الأحداث شيقة وجاذبة والأسلوب سلس بدون مط أو حشو
Hakem Hegazy
تقييم خمس نجوم
روايه بها من الجهد الواضح في الاعداد بالمعلومات الموثقه وبراعه في بناء الشخصيات المختلفه شكلا وموضوعا
في انتظار الاعداد التاليه
Amany Adham
المحاربون من الروايات الممتعه وللكاتب شخصيه مميزة فى عرض الأحداث وسردها بشكل يجعلك تستمر يالقراءة دون توقف
امير حسن
رواية رائعة كالعادة وتحفة أدبية.. مع التمنيات ياستمرار النجاح والتوفيق والابداع وتقيمي خمس نجوم .
Majed Turkistani
هذه أول مرة اقراء للكاتب وبصراحة طريقة السرد ورواية القصة والتطرق للمعلومات العلمية والحقائق جميلة جدا. كما أنه شوقني لإكمال السلسة وهذا بإذن الله ما سأفعله. تمنياتي له بالتوفيق السداد.
Mohamed Hamed
أعتقد أن روايات دكتور سيد زهران تتسم بأنها تسحب عالم الروايه إلي نسيج الواقع الحالي .. من امتع ما قرأت و ليست الروايه الوحيده التي تعجبني من روايات الدكتور سيد زهران
أرشحها و بقوه
أحمر فيصل
سلسلة واعدة بكل التشويق والغرابة عبر فكرة شديدة الجاذبية (الانتقال عبر الزمن) ومعايشة التاريخ والعصور.. الكتابة سلسة وبدون تعقيد وتطويل 😍
Ahmed Sabry
كعادته دائما الكاتب دكتور سيد زهران صاحب الأسلوب الشيق الذي يخلق حالة من الاثارة حتي اخر صفحة من الرواية