الحبيسة ( باليرينا الشرق ) > مراجعات رواية الحبيسة ( باليرينا الشرق )
مراجعات رواية الحبيسة ( باليرينا الشرق )
ماذا كان رأي القرّاء برواية الحبيسة ( باليرينا الشرق )؟ اقرأ مراجعات الرواية أو أضف مراجعتك الخاصة.
الحبيسة ( باليرينا الشرق )
الكاتبة وسام الأشقر
تم إصدار الجزء الثاني من رواية الحبيسة باسم قيود حرة
قراءة ممتعة للجميع
اقرأ الكتاب على @abjjad عبر الرابط:
****
#أبجد
#قيود_حرة_الجزء_الثاني_من_الحبيسة
Hoba magdi
روعة جدا و اختيار موفق للكلمات و الوصف سرد قوووى ينم عن كاتبة متمكنة من الادوات ..اسلوب رائع جدا فى الكتابة و الحوار الفصحى عجبنى جدااا ..
انجليبش _ Englibish
الروايه تستحق اضافتها لقائمة افضل الكتابات على الصعيد الدائم .. الكاتبه بتكتب بأسلوب يأخذك لعالم اخر و تتشوق تكمل و تكمل بدون انتظار .. ممتنه للطريق اللى صادفت فيه انامل الكاتبة و روعة كتاباتها و حبكتها .. ودمتى مبدعه 💙💙
أمنيه قنديل 💙💙
Mego Maggy
الرواية خارج نطاق المألوف رواية فيها الاكشن والدراما والخيال وجزء رومانسى من افضل الروايات اللى قرأتها بالتوفبق للكاتبة وسام الاشقر
FäRë Dä Hëläl
من احسن الكتب اللي فى معرض بل جناح الابداع هو فعلا ابدا ع❤ ربنا يوفقك ويارب دايما فى تقدم باذن الله فى انتظار ابداع جديد🫣
Noha Ahmed
الرواية بدايتها كانت مشوقة جدا و الاحداث كانت ممتعة فى النص الأول من الرواية بس فجاءة شعرت إن الكاتبة اتسرعت فى انهاءها بطريقة غريبة.
يعنى مثلا معرفناش إيه الحدثة اللى حصلت للبطلة و خلتها تلجا لأبو البطل و هى مريضة و على و شك الموت .
و الاهم بالنسبة ليا شخصية حازم اللى كان باين انه شخصية شريرة و بيهددها فجاءة اتحول لشخصية طيبة و عايز ينقذها .
و الصراع مابين ابو ها و عمتها اتقدم بطريقة سريعة جدا لدرجة انى مافهمتش اصلا الصراع كان اصلا بسبب ايه .
و هى كان المفروض تلجا لخالها بدل ما تفضل مستخبية فى بيت ناس غريبة كانها خادمة .
الرواية ابتدت حلو جدا بس بعد كده حسيت انها انتهت بسرعة .
Beero Fouad
رواية قطعت قلبي واجعتنى على موتها بس رواية جميلة وفيها احداث متداخلة وسريعة بس عموما اول مرة أقرأ ل وسام الاشقر وان شاء الله مش تكون اخر مرة