هي مفروض ليها حق تطلع كارنيه معاقين وتعمل إجراءات معاش معاقين لان اهلها تحت خط الفقر بكتير ومصاريف علاجها مسحت بيهم الأرض المهم الشؤن الاجتماعية طلبوا منها تروح تتعرض على لجنة عشان يتعمل تقرير بنسبة الإعاقة وتكمل إجراءات
ناس محطوط عليها
ساعات نشوف حكايات في السينما نقول مبالغة بس الحقيقة بتكون أكبر من إننا نتخيلها كل واحد فينا جواه قصة عايشها ممكن تبان لناس عادية وناس تانيين يشوفوها عجيبة اللي بيفرق هنا احساسنا بكل حكاية.. جايز متصدقش الحكايات اللي في الكتاب ده وممكن تالقي حكايتك أو حكاية حد قريب منك فيها بس الأكيد إنها ... حكايات حقيقية هكذا تكلم المحطوط عليهم.التصنيف
- نشر سنة 2020
عدد الصفحات 106 ابجد
التصنيف قصص اجتماعية
التقيم5/4
نوع القرأه الكتروني
في اللغة العربية فلان حط من قدر فلان يعني هزقه وقلل شأنه، لو دورت في حياة كل واحد فينا هتلاقي في حاجة حطت عليه ومتحملها وساكت مهما كنت قوي ومفتح لو دورت كويس هتلاقي نفسك في المحطوط عليهم.
الكتاب عبارة عن مواقف حقيقية اتعرضت لها الكاتبة في اماكن مختلفة وظروف مختلفة واكثر المواقف مؤسف جدا.
الكتاب به 23قصة حقيقية اتعرض كل من بالقصص بالخذلان من شخص قريب منه او من الدنيا التي غدرت به
رغم ان الكتاب عدد صفحه قليله ولكن تأثيرها كبير علي النفس
#ناس_محطوط_عليها
#هند_عبدالله
#مراجعة_ريهام_عبداللطيف
عبدالسميع شاهين
كذلك هذا الكتاب كان بتوقيت متميز وسخريته أو صناعة الابتسامة فيه مقبولة. والتنبيهات داخل الكتاب على الأوضاع ومن البشر مفيدة. كل شخصياته الحقيقية منها الحمد لله إني قابلتهم على الورق فقط لأنها كان لها تأثير ربنا وحده الأعلم به.