" لَا يُحزنني كذّبك فأغلب مَنْ يَتَحَدَّثُ عَنِ الصِّدْقِ يَكْذِب بِقَلْب فَاجِر..
لَكِنْ مَا يُميتني هو تصديقي لأكذوبة صَنْعَتْهَا مخيلتي " أنت"
سَمَر دَرْوِيش
أنا استاهل
" حاجات كتير بتستجد على حياتنا، مصطلحات ودراسات يوم عن يوم بتظهر، وكلام بيتصدق ممكن يغيَّر نظرتك لنفسك؛ يبنيها أو يحطَّم فيها! بسرد عامي ووصف لغوي بسيط. هنشوف إزاي نتجنب اللعبة السخيفة في جراب حاوي الحب، وإزاي العلاقات الحقيقية بتتبني، وإيه مصير العلاقات الورق! هنحكي عن تفاصيل مُجرَّدة، صورتها من برا حلوة، ومن جوا عالم تاني، سطور هتساعدك تعيد النظر مرة تانية في قيمتك التسويقية بميديا العلاقات. ( أمنح الحب، ولكن ضع نفسك في المقدمة) "التصنيف
- نشر سنة 2021
دكتورة سمر درويش
١٨٦ صفحه
#ابجد
مفيش اجمل من شهور اني اقرا كتاب مناسب ف وقته بالظبط ❤️
انا استاهل كتاب بيتكلم عن الاستحقاق النفسي .. وعن تقدير الذات ..
الكتاب باللغه العاميه بسيط جداا .. ممكن يخلص ف قعده قرايه واحده لكنه بسبب اهميه المادة المقدمه . لازم يتاخد علي كذا قعده ..
الكتاب كمان بيتكلم عن بعض المشاكل النفسيه والعاطفيه وازاي تتصرف لو وقعت ف الفخ دا .. والاجمل ان دا ف صوره حوار بين الكاتبه والعميله 💌
استمتعت جدا بقراءته ، ونصائح كتير حددتها عشان استخدمها ف حياتي .. شكراا
بعتذر كمان للكاتبه .. لاني بسبب خداعي من التقييم علي الجودريدز ف بعض الكتب ، ظنيت ان التقييم العالي دا مجرد مجامله للكاتبه .. لكنه طلع كتاب يستحق ⚘️⚘️و ف انتظار كتاب الربح النفسي علي تطبيق ابجد لانه غير متوفر ف المكتبات🌷