جمييييييلة ورومانسية و رقيقة.. وكمان انسانية.. قصة يحيى قصة قد تجدها قريبة منك جدا وكأنه جارك... النهاية كانت سريعة جدااا مؤجرة.. لا أعلم لماذا!!! لكن اتمنى ان أراها فيدنا او مسلسل من ٤ حلقات
الزعفرانة: موعد مع السيدة الجميلة > مراجعات رواية الزعفرانة: موعد مع السيدة الجميلة
مراجعات رواية الزعفرانة: موعد مع السيدة الجميلة
ماذا كان رأي القرّاء برواية الزعفرانة: موعد مع السيدة الجميلة؟ اقرأ مراجعات الرواية أو أضف مراجعتك الخاصة.
الزعفرانة: موعد مع السيدة الجميلة
مراجعات
كن أول من يراجع الكتاب
-
laila gamal
بجد رواية حلوة جدا والمزيج بين الرومانسية والتاريخ يخليك تحب تعرف القصة اكتر وتكملها حبيتها جدا وبنصح بقرائتها من الروايات الي احب اقراها تاني
-
Ahmed Halawa
❞ أنا الزعفرانة.. أنا الجميلة فوق كل جميلة.. ❝
رواية رومانسية جمعت بين الحب و التاريخ بصراحة الرواية حلوة جدا و لغة و أسلوب سلسل و كانت تجربة أولي لقلم الكاتب و أول رواية رومانسية اقرأها في عام ٢٠٢٢ .
بعض العيوب البسيطة في الرواية بالنسبة لي تأخر ظهور الجزء التاريخي في الرواية والنهاية كان ممكن تبقي احسن من كده بمراحل .
-
Retaj Emad
اسم الكتاب : الزعفرانة
اسم الكاتب : أحمد سلامه
عدد الصفحات : ٣٠٧
دار النشر : دار دون
التقييم : ٩/١٠
.
.
.
.
نبذه عن الروايه :
تتحدث الروايه عن "د.يحيى الطيب" دكتور في كلية آثار الذي ينتقل الاسكندريه كي يقضى ما تبقى من حياته بها و يكمل عمله فيها و يسكن في كامب وادي حبيبه بالصحراء يسترجع فيه علاقته الحزينه و نهايتها البائسة الموجعة
و لكن هذه ليست البدايه
من جهة أخرى نري ياسمينا فتاه يونانيه مصريه ولدت في اليونان و انتقلت بعد سنواتها الاولى الى الإسكندرية و في مرحلتها الثانويه عادت إلى اليونان مره اخرى و بعد موت والدتها بطريقه غريبه قررت أن تفتح محل زهور و وقعت في حب "فيليب" شاب يوناني وقع هو الآخر في حبها و لكن كلما كان يلمسها يحدث أمر غامض بسببه انفصلت عنه و بقيت ثلاثين عام من عمرها تبحث عن سببه و وصلتها رسائل جدتها الى الغردقه حيثما يسكن "يحيى الطيب"
و من هنا تبدأ الروايه
.
.
.
.
رأيي الشخصي :
روايه جميله جدا استمتعت جدا بقراءتها و أتممت قراءتها في ٣ ايام فقط من جمالها و فضولي تجاه الأحداث و اتعلمت منها أن انت لو شايف نفسك اكتر واحد منحوس في العالم تأكد أن ربنا شايلك حاجه بس كل حاجه و ليها وقتها و لما تيجي الحاجه دي هتحس انك اكتر واحد محظوظ في الدنيا ثق في الله و لن يخذلك .
السابق | 1 | التالي |