فالناجح شخص يفعل، لا يؤجل
باور بانك
كتاب باور بانك للكاتب معتز عبد الموجود من الكتابات الحرة حكايات واقعية صادقة تسير بنا ما بين المكسب والخسارة، تقودنا للمعاني والعِبر وتقف بنا على بوابة الأمل. كلنا بنمر بأزمات بتكون سبب رئيسي في السلام النفسي اللي بنوصله من بعدها، كلنا عِشنا وجربنا ووقعنا وفشلنا ورجعنا نقوم تاني ونحاول وكأننا بنحاول للمرة الأولى. ومن هنا، الأزمات دي بتجبرنا نسجلها عشان تبقى شريط جاهز يتعاد باستمرار، شريط بنحتاجه كل ما بننسى ونعطل وبيحتاجه غيرنا كل ما يقف، وفي كتاب “باور بانك” هتلاقي ما قبل الأزمة وما بعدها، هتلاقي النور اللي في آخر النفق واللي عمره ما بينطفي طول ما إحنا مكملين في طريقنا إليه.. تلك مواقف حياتية حقيقية يرويها لنا الكاتب لتضيء لنا طريق الغاية وتعيننا على الوصولالتصنيف
- نشر سنة 2020
- [ردمك 13] 9789778062052
- دار دون للنشر والتوزيع
تحميل الكتابمراجعات
Mayadaa H. Mohammedd
اسم الكتاب معبر جدا.
حبيت فكرة توصيل البوستيف إينيجري مش عن طريق كلام كلام كلام لا مواقف حقيقة فيها موعظة و لطف و مشاعر حلوة اوي و جمال ربط كل موقف بالدين ده عظيم اوي بجد.
تاني حاجه انا اول مرة امسك كتاب كده و عيني تدمع من الضحك😅♥️ مكنتش عايزاه يخلص بجد.
و الكتاب ده مقرأتوش ف الوقت ده صدفة✨
عمرو هلالي
حقيقي دي مش مجرد قصص بل انها ملهمه جدا و كفيلة ان الواحد يغير وجهة نظره في أمور كتير
عجبتني طريقة السرد و ما حستش بملل اطلاقاً و فعلا الكتاب بيدي طاقة إيجابية
شكرا للكاتب معتز و في انتظار الجديد
Menna Ashraf
ما شاء الله كتاب جميل جدا ومواقف اللى فيه حلوة ومؤثره ، واحلى حاجه أنه خفيف عالقلب للى مش غاويين حتى قراءه هيحبوا يقرأوا ...كل الدعم واستمر دايما يارب ❤️