حكايات سيكوباتية > مراجعات كتاب حكايات سيكوباتية
مراجعات كتاب حكايات سيكوباتية
ماذا كان رأي القرّاء بكتاب حكايات سيكوباتية؟ اقرأ مراجعات الكتاب أو أضف مراجعتك الخاصة.
حكايات سيكوباتية
Hassan M. Abbass
قبل ما تشتري الكتاب انت عارف انه لوجيه صبري و وجيه صبري من اشهر الشخصيات اللي على السوشيال ميديا و كلنا عارفين طريقته هو تقريبا نزل الكتاب كدعم ليه مش اكتر يعني حاجة يسنفيد بيها "سبوبة" لانه مزودش حاجة عن اللي كان بيكتبه على الفيسبوك ده غير طريقة وجيه صبري اللي كلنا عارفينها اللي هو بيصدمك بالواقع المرير يعني متغيرتش في كل المقالات بتاعته بس انا استمتعت كحاجة قريتها في ساعة الا ربع تقريبا و ضحكتني
ضُحَى خَالِدْ
- كتاب خفيف وأفضل ما فيه إنه بيعبر عن واقع حقيقي وموجع أوووي في معظم مقالاته وأذكر إني قرأت منه كذا مقالة على النت على فترات مختلفة .
- كنت ولازلت وهفضل ضد إستخدام الألفاظ الخارجة الصريحة في أي عمل أدبي مهما كان المبرر والحجة المعروفة - خاصة إنه المرة دي مفيش أي داعي لوجود أي ألفاظ من أي نوع - :(
- ضحكني مقدرش أنكر لكن من المحطات اللي متقفش عندها كتير لكن لازم ننتظر أفضل من الأعمال الجاية للمؤلف ونتمنى خير .
Hassan Elhamaky
أولا هو الكتاب مش +18 زي ما الناس فاهمة ولا +21 .. الكتاب معمول لشريحة من الشباب اللي ممكن يقبل ألفاظ خارجة وسب دين وإيحاءات جنسية وشاذة بدون أي إحراج , فهي مش متعلقة بالسن بقدر ما هي متعلقة بالخلق والسلوك.
- ثانيا الكتاب عبارة عن مجموعة إسكتشات تم عرضها قبل كدة على الفيس بوك على صفحة الكتاب فاللي متابع الصفحة عنده وبيتابع بوستاته مش هيلاقي جديد فى الكتاب.
- ثالثا ما يزيد عن ثلثي الإسكتشات دي فيها إيحاءات وألفاظ خارجة وأقل من الثلث يكاد يكون معقول أو خالي منها.
- رابعا الكتاب مافهيوش أي معلومة او حاجة هتستفادها أكتر من أنك هتضحك شوية.
منقول من "****"
Asmaa Essam
عيشنا وشوفنا اليوم اللي ستاتس الفيس بوك بتتدون في كتب ويُطلق عليها أدب ..
هناك فرق بين السخرية من أجل الإصلاح .. والسخرية من أجل السطحية والبذاءة
المصيبة أن تنتشر الكتب من هذه النوعية في الأسواق وتحسب كنوع جديد "روش" من الأدب !
لا يستحق حتى النجمة ..
Just a bullshit